MLADINCI 2009/2010

Mladinska ekipa Hita Gorice nastopa v prvi slovenski mladinski nogometni ligi. Trener moštva je Florjan Debenjak.
 

Vsi člani mladinske ekipe 2009/2010

Igralci:

Sandi Arčon, Luka Volarič, Tine Kravanja, Simon Skubin, Matej Madič, Januš Štrukelj, Luka Panić, Matija Širok, Matija Šuligoj, Marko Jeremić, Aleksandar Blagojevič, Jaka Lipič Bratuž, Sanel Mulahmetovič, Blaž Hlede, Kris Jogan, Rok Tribušon, Rene Zorko, Luka Jerkič, Kris Stergulc, Tihomir Miletič, Marko Debeljak, Zlatan Dedič, Aleksandar Popovič, Gregor Kos in Eljvir Nuriši.

Trener: Florjan Debenjak

 

Jesen 2009/2010: Jesenski viceprvaki!

Lestvica razkriva, da so jesenskid el prvenstva mladinci Hita Gorice končali na odličnem drugem mestu! Vodi Maribor z 38 točkami, belo-modri jih imajo dve manj, na tretjem mestu so Domžale s 35 osvojenimi točkami. Novogoričani so jeseni na 17 tekmah dosegli 11 zmag, 3 neodločene rezultate in trikrat izgubili.

Iz Nove Gorice prihaja tudi najboljši strelec lige. Sandi Arčon je z 18 goli najboljši golgeter v svoji kategoriji. Enega je dosegel iz 11-metrovke. Na klubski lestvici strelcev se je na drugo mesto uvrstil Kris Jogan z 10 goli, medtem ko jih je Matija Širok dosegel šest. Štiri sta jih prispevala Matija Šuligoj ter Luka Volarič, trikrat pa je bil uspešen Sanel Mulahmetović. Največ nastopov pa sta zbrala Zlatan Dedič in Kris Jogan, ki sta igrala na vseh 17 tekmah. Sandi Arčon, Aleksandar Popovič, Tine Kravanja, Rok Tribušon in Matija Šuligoj pa so nastopili na eni tekmi manj.