V četrtek bo na novinarski konferenci predstavljena nova uradna spletna stran ND Gorica

Nova Gorica, 16.03.2010

Nogometno društvo Gorica sporoča, da bo v četrtek ob 15.30 v Hotelu Sabotin v Solkanu potekala redna novinarska konferenca.

Na tekmovalnem področju bodo glavni akterji članskega moštva izrazili svoje občutke po prvi tekmi četrtfinala Pokala Hervis, ki jo bodo Novogoričani v sredo ob 18.00 odigrali v Domžalah, ter predstavili pričakovanja pred sobotnim domačim dvobojem z velenjskim Rudarjem (Športni park, 20.15).

Na druženju s predstavniki medijev pa bo ob tem uradno predstavljena tudi nova spletna stran Nogometnega društva Gorica. Ta  prinaša podroben vpogled v 63. letno zgodovino nogometnega kluba, ki je v svojem imenu vselej nosil ime Gorica.

Ob temeljih, trdnih več kot šest desetletij, je na novi spletni strani velika pozornost posvečena osemnajstim že zaključenim sezonam v prvi državni slovenski nogometni ligi in s tem tudi štirim državnim in dvema pokalnima naslovoma, ki so jih belo-modri osvojili v številnih uspešnih sezonah.  

Podrobnejše bodo predstavljene največje osebnosti klubske zgodovine, stadion, navijači, mladinska nogometna šola Hit Gorica, veterani, podrobno so razdelane vse evropske tekme Gorice ter nekateri izvrstni nogometaši, ki so ime kluba ND Gorica ponesli na širni evropski nogometni zemljevid in bodo kot člani slovenske državne reprezentance poleti zaigrali na svetovnem prvenstvu v Južni Afriki.

V pričakovanju četrtka, torej. 

Vabljeni vsi novinarji in predstavniki medijskih hiš!