Pregled mlajših selekcij

Nova Gorica, 05.04.2010

Mladinci in ekipa U-14 poraženi, kadeti visoko zmagali

Mladinska ekipa Hita Gorice je v soboto gostovala v Celju pri moštvu Simer Šampion in klonila z 1:3. Za belo-modre je edini zadetek v 34. minuti dosegel Sandi Arčon. Novogoričani so ob polčasu vodili, v drugem delu pa so domači dosegli tri zaporedne zadetke.  

Kljub porazu je Hit Gorica še vedno na prvem mestu, pred drugim Mariborom pa ima tri točke prednosti.  

Veliko bolje so se odrezali kadeti. Ti so proti Simerju zmagali kar s 4:0. V končnici prvega polčasa je zadel Alen Pavič. V nadaljevanju pa so bili uspešni še: Ivo Devetak v 49. minuti, Sandi Bremec v 60. minuti iz 11-metrovke in Robi Jakovljevič v 75. miniti. S to zmago so se belo-modri prebili na četrto mesto lestvice.  

Naslednji krog bosta tako mladinska kot kadetska ekipa odigrali v soboto 10. aprila proti moštvu Bilje –Primorje. Mladinci na umetni travi v Športnem parku začenjajo ob 14.00, kadeti pa dve uri kasneje.    

Ekipa Hita Gorice do 14. leta starosti je na domačem igrišču v soboto z 0:1 izgubila proti Publikumu Bravo. Belo-modri so trenutno na devetem mestu na lestvici, naslednje srečanje pa bodo odigrali v soboto 10. aprila 2010 ob 16.00, ko gostujejo v Sežani.