Mladinski pokal: v sredo ob 16.30 Hit Gorica : Luka Koper

Nova Gorica, 20.04.2010

Kadeti so se z zmago prebili na drugo mesto, kamor so po porazu padli mladinci. U-14 boljši od Bilj.

Mladinska ekipa Hita Gorice je tokrat nekoliko presenetljivo izgubila proti Aluminiju v Kidričevem z 1:3 (0:1). S porazom so Novogoričani izgubili prvo mesto na lestvici, saj so jih z enakim številom točk dohiteli in prehiteli Mariborčani. Za belo-modre je edini zadetek v 89. minuti dosegel Kris Jogan.  

Bolj uspešni so bili kadeti. Ti so v Kidričevem slavili z 2:0. V 26. minuti je zadel Jan Dornik, v 56. pa je končni rezultat postavil Deni Vuga. S to zmago so se kadeti prebili na odlično drugo mesto. Za prvouvrščenim ljubljanskim Interblockom imajo sicer 8 točka zaostanka, pred tretjimi Mariborčani pa imajo točko prednosti.  

Prihodnji četrtek doma s Koprčani

Mladinci in kadeti bodo s prvenstvom nadaljevali šele prihodnji četrtek. Dne 29. aprila na umetni travi v Športnem parku obe selekciji gostita FC Luko Koper. Mladinci bodo srečanje pričeli ob 17.00, kadeti pa dve uri pred tem.  

Četrtfinale mladinskega pokala

V sredo 21. aprila ob 16.30 bo v Športnem park na sporedu tekma četrtfinala mladinskega pokala Slovenije med ekipama Hita Gorice in Luke Kopra.  

U-14 ostaja na osmem mestu

Selekcija do 14. leta starosti je na domačem igrišču z 2:0 ugnala moštvo iz Bilj. V 46. minuti je bil uspešen Sašo Kolenc, medtem ko je za 2:0 v 65. minuti poskrbel Qendrim Krasniqi. S to zmago Novogoričani ostajajo na osmem mestu, v naslednjem krogu pa bodo v soboto 24. aprila ob 14.00 gostovali v Britofu pri Kranju.  

Naslednje domače srečanje bodo igralci U-14 odigrali v torek 4. maja na umetni travi v Športnem parku proti Domžalam.