S Celjani za prekinitev negativne serije

Nova Gorica, 22.04.2010

V soboto ob 18.00 v Športnem parku gostuje CM Celje.

Svojo naslednjo tekmo bodo igralci Hita Gorice odigrali v soboto ob 18.00, ko v Športni park prihaja enajsterica iz Celja. Tokratna nasprotnika sta ob Mariboru edina kluba, ki ju na prvoligaški sceni neprekinjeno spremljamo že vse od leta 1991.

Novogoričani so se s Celjani v letošnji sezoni pomerili že trikrat. Prvo tekmo na Areni Petrol so dobili domači z 2:0. Jeseni v Novi Gorici je bilo 1:1, potem ko so belo-modri vodli vse do 92. minute, spomladi v Celju pa so varovanci Davida Peršiča dobili srečanje s 4:1.

V taboru belo-modrih se nadejajo ponovitve prve spomladanske predstave, s katero bi tudi prekinili serijo treh porazov. V moštvo se vračajo Gregor Balažic, Aris Zarifovič in Enes Demirović. Vprašljiv je nastop Milana Osterca, utegne pa se zgoditi, da bo po poškodbi na klopi za rezerve že sedel Etien Velikonja. Kaznovanih igralcev ni.

napoved Gorica - celje, 24.4.2010

 

 

 

Novogoričani bodo po četrtkovem prostem dnevu v petek popoldan v trening centru Ob Kornu opravili še zadnjo vadbo, po kateri se bo trener Peršič skupaj s pomočnikoma Florjanom Debenjakom in Miranom Srebrničem odločil za začetno postavo, ki bo stala nasproti Štajercem. Izbira je velika, kot že dolgo ne, tekmovalnost v moštvu pa je temu primerna.