Proti Dravi brez dveh igralcev

Nova Gorica, 29.04.2010

Na Ptuju bo morda zaigral tudi Velikonja

V petek popoldan igralci Hita Gorice gostujejo na Ptuju pri Dravi. Slednja je trenutno na zadnjem mestu, vendar je trener belo-modrih pred tekmo zelo previden: ''Moramo prikazati igro, ki jo znamo. Proti Celju so igralci nastopili zavzeto, in v primeru, da bodo ponovili tak pristop in odnos do igre, se za razplet ne bojim. Sicem moramo biti previdni, kajti Drava ima zelo dobre posameznike. Videli ste, da smo na drugi spomladanski tekmi doma zmagali z golom v zadnji munuti.''

Na Ptuju bomo v dresu HIta Gorice pogresali Matijo Skarabota, ki je rahlo poskodovan. Enaka usoda je doletela rezervnega vratarja Mitjo Piriha, za kar bo na rezervni klopi znova mladinec Kris Stergulc.

Belo-modri so danes popoldan opravili se zadnji trening, v petek ob 11. uri pa se bodo podali proti najbolj staremu slovenskemu mestu.

Na tekmi bo morda v drugem delu svoj povratek na travnate povrsine dozivel tudi dolgo odsotni napadalec Etien Velikonja. Proti Celju je bil ta obetavni igralec na klopi, videli smo ga, kako se ogreva, strokovno vodstvo pa se takrat ni odlocilo, da ga poslje v igro.

Videli bomo, kako bo tokrat, konkurenca je precej ostra, tudi zaradi dejstva, da ni kaznovanih igralcev.