David Peršič bo trener še dve sezoni

Nova Gorica, 07.06.2010

Čez teden dni začetek priprav.

Nogometno društvo Gorica je z dosedanjim trenerjem članskega moštva Davidom Peršičem sklenilo dogovor o nadaljnjem sodelovanju.

Po izjemnih predstavah ekipe v spomladanskem delu prvenstva, ko so Novogoričani na 13. tekmah zabeležili kar 10 zmag, sta Izvršni odbor ND Gorica in David Peršič izrazila pripravljenost o sodelovanju tudi v prihodnjih dveh sezonah.

''Trener David Perič je z delom dokazal, da je zelo dober strokovnjak, ki si zasluži zaupanje tudi za vodenje ekipe tudi v prihodnje. S tem dogovorom nadaljujemo s strategijo kluba, ki je usmerjena v iskanje potenciala, tako igralskega kot trenerskega, v domačem okolju,'' je za nd-gorica.com povedal Uroš Dovžak, član izvršnega odbora ND Gorica.

Za zdaj novosti v igralskem kadru ni, Novogoričani pa bodo s pripravami na novo sezono pričeli natanko čez teden dni, ko se bodo v ponedeljek 14. junija ob 10.00 zbrali na uvodnem treningu. Igralce nato čaka nekajdnevna vadba na domačih igriščih, nakar se bodo podali na priprave v Kranjsko Goro.