Kmalu prva pripravljalna tekma

Nova Gorica, 15.06.2010

Igralci vadijo v domačih krajih

V ponedeljkovem dopoldnevu so v Nogometnem društvu Gorica pričeli s pripravami na novo sezono. Strokovni štab na čelu z glavnim trenerjem Davidom Peršičem je pozdravil vse nogometaše, ki imajo veljavno sklenjeno pogodbo z ND Gorica. Fantje so takoj začeli z delom, ki ga s primerno intenzivnostjo nadaljujejo tudi v teh dneh. ''Vadbe imamo po načrtovanem programu. Vidi se, da so fantje sprejeli izziv, saj zavzetosti na treningih ne manjka,'' je povedal trener Peršič.

Prva trening tekma čaka igralce Hita Gorice v soboto, ko se bodo predvidoma ob 18.30 na igrišču ob Kornu pomerili v medsebojni tekmi, medtem ko bodo prvega nasprotnika izzvali prihodnjo sredo. Kraj in čas tekme ter nasprotna ekipa še niso potrjeni.

Znano pa je, da bodo Novogoričani med pripravami na novo domačo in evropsko sezono odigrali šest srečanj, ki pa še niso stoodstotno potrjene. Zaradi najrazličnejših vzrokov seveda lahko pride do kakšnih sprememb, o katerih pa boste takoj obveščeni samo na spretni strani nd-gorica.com.