Na generalki remi

Nova Gorica, 11.07.2010

Dva zadetka Etiena Velikonje.

Nogometaši Hita Gorice so v soboto pred domačo publiko v generalki pred novo sezono gostili enajsterico Istre iz Puja. Srečanje se je zaključilo z 2:2, ob polčasu pa je bilo 1:1.  

Po uvodnem otipavanju so povedli domači. Lepo globinsko podajo je s strelom z okrog 12 metrov v zadetek spremenil Etien Velikonja. Novogoričani so v prvem delu imeli še nekaj priložnosti prek Stojanoviča, Brečevića in Zarifovića. Gostje so že v prvem polčasu uspeli rezultat poravnati.  

V drugem delu so najprej zadeli Istrijani, ritem igre pa je zaradi kar lepega števila menjav nekoliko padel. Do izenačenja je Hit Gorica prišla v končnice tekme. Po podaji Rakuščka je znova zadel Velikonja.    

Srečanje je bilo odigrano v veliki sopari, temu primerna je bila tudi zagnanost nogometašev, ki so imeli težave z dihanjem.

To je bila zadnja tekma Hita Gorice pred prvo uradno tekmo v novi sezoni. V četrtek bo v Športnem parku gostoval danski FC Randers.  

 

Hit Gorica : Istra Pula 2:2 (1:1)

Postava Hita Gorice: Simčič - Širok, Zarifović, Balažic, Komel – Demirović, Rakušček, Stojanović, Kršič – Brečevič, Velikonja

V drugem polčasu so še igrali: Rupnik, Gregorič, Mevlja M., Mevlja N., Žigon, Volarič, Arčon, Tribušon.