V sredo 11. avgusta prihaja Cagliari Calcio, v torek predstavitev novega igralca ND Gorica

Nova Gorica, 31.07.2010

V torek ob 13.00 bo novinarska konferenca

Nogometno društvo Gorica sporoča, da bo v sredo 11. avgusta v novogoriškem Športnem parku na sporedu mednarodno prijateljsko srečanje. Nasprotnik Novogoričanov bo ugledni italijanski prvoligaš Cagliari Calcio iz Sardinije.

Ura tekme še ni dokončno določena, takoj ko bo, pa boste o njej obveščeni na tej spletni strani www.nd-gorica.com.

Cagliari je lansko italijansko prvenstvo Serie A končal na 16. mestu, v zgodovinski sezoni 1969/70 pa je edinkrat osvojil scudetto. Med največje uspehe kluba sodi tudi nastop v polfinalu Pokala Uefa v sezoni 1993/94. Najboljši nogometaš ekipe vseh časov je Luigi Riva, tudi sedanje moštvo pa premore izvrstne posameznike, ki jih bomo lahko videli v Novi Gorici.


Za medije
Ob tem ND Gorica vse novinarje in predstavnike medijskih hiš vabi na tiskovno konferenco, ki bo v torek 3. avgusta ob 13.00 v prostorih telovadnice Partizan v Športnem parku.

Na novinarski konferenci bo mogoče slišati odmeve po nedeljskem derbiju v Mariboru, napoved naslednje tekme Prve lige s Celjem, napoved navedene prijateljske tekme s Cagliarijem, opis dejanskega stanja v moštvu ter predstavitev novega igralca, ki je sklenil pogodbo z Nogometnim društvom Gorica.

Vljudno vabljeni!