Tri zmage mlajših selekcij!

Nova Gorica, 07.09.2010

Mladinci in U-14 dosegli po tri zadetke, kadeti uspešni dvakrat

V prvi državni mladinski ligi so mladinci Hita Gorice v svojem četrtem letošnjem nastopu zabeležili drugo zmago. Doma so bili s 3:1 boljši od sovrstnikov iz Simer Šampiona. Gostje iz Celja so povedli v prvem polčasu, nakar so Novogoričani v drugem dosegli tri zadetke. Uspešni so bili: Eljvir Nuriši v 52. minuti, Sandi Bremec v 72. minuti in Luka Jerkič v 77. minuti.

Proti istemu nasprotniku so bili uspešni tudi kadeti. Zmagali so z 2:1. Za domače sta mrežo Celjanov zatresla Jani Curk v 43. minuti ter Jani Rijavec v 64. minuti.

Jutri, v sredo 8. septembra bosta tako mladinska kot kadetska ekipa gostovali v Domžalah. Kadeti pričenjajo ob 15. uri, mladinci pa dve uri pozneje.

Izvrstno so svoje delo opravili tudi igralci do 14. leta. V Trbovljah so kar s 3:0 ugnali Rudar. Jan Humar je zadel že v 14. minuti. Sledil je gol Aljaža Kanalca v 49. minuti, končni rezultat pa je Jan Humar s svojim drugim zadetkom postavil v 55. minuti iz 11-metrovke. V peti tekmi je bila to druga zmaga belo-modrih.

Naslednjo tekmo bo moštvo U-14 odigralo v soboto 11. septembra ob 16.30 na umetni travi v Športnem parku. Nasprotnik po ekipa Ankaran-Piran.