Goran Galešić je podpisal!

Nova Gorica, 24.09.2010

Sodelovanje z ND Gorica je sklenil s formulo 2+1

Danes je novo pogodbo z ND Gorica podpisal Goran Galešić. Kapetan reprezentance Bosne in Hercegovine U-21 je sodelovanje z belo-modrimi sklenil za dve leti z možnostjo podaljšanja še za eno leto.

''Zelo sem vesel, da smo se dogovorili. Zame je pomembno, da bom čimveč igral. Soigralce poznam, vseskozi sem jih spremljal in navijal za njih. V Novi Gorici sem že tri leta, tako da sem se tukajšnjega življenja navadil. Dal bom vse od sebe, da bi ekipi pomagal ostati v vrhu slovenskega nogometa in se uvrstiti v evropske pokale. Vem, da bo težko, kjer je ekipa zelo mlada, a verjamem, da imamo potencial. Imel sem ponudbe iz Italije, Nemčije in Nizozemske, ter tudi nekaj ponudb slovenskih klubov. Vesel sem, da sem ostal tukaj,'' je ob sklenitvi novega sodelovanja z ND Gorica dejal Goran Galešić. 

GALE__I___PREDSTAVITEV.jpg

 

 

 

 

Ob podpisu pogodbe je nekaj misli strnil tudi Uroš Dovžak, športni direktor ND Gorica: ''Z Goranom smo se o nadaljnjem sodelovanju pogovarjali že od februarja. Zanj so zanimanje pokazali tako tuji kot slovenski klubi, zato smo pri ND Gorica zelo zadovoljni, da so dolgotrajna pogajanja obrodila sadove. Goran je izjemno nadarjen, njegova kakovost ni sporna. V sebi ima nekaj več, lahko sam odloči tekmo in je nenazadnje tudi kapetan mlade reprezentance BiH.''

GALE__I___2.jpg

 

 

 

 

 

 

 

Goran Galešić bo nosil belo-modri dres Hita Gorice s številko 3 na hrbtu. 

Foto: ND Gorica
ND Gorica – vse pravice pridržane