Za šesto zmago v soboto ob 17. uri proti Domžalam

Nova Gorica, 05.11.2010

Hit Gorica brez dveh branilcev!

Športni park bo v soboto ob 17.00 prizorišče še ene pomembne tekme v letošnji sezoni. V goste domači enajsterici prihaja druga ekipa prvenstva Domžale.

Nogometaši iz Ljubljanske kotline so ob Mariboru najbolj zanesljiva ekipa v Prvi ligi. Trenutno zasedajo drugo mesto, niti igre rumenih pa držijo številni izkušeni nogometaši. Tokrat bodo zaigrali brez kaznovanega ideologa Mitje Zatkoviča. Prvo tekmo letos so ob Kamniški Bistrici z zadetkom Damirja Pekiča z 1:0 dobili Domžalčani.

Novogoričani svojo priložnost vidijo v nastopu na domačem igrišču, pred domačo publiko. ''To enostavno moramo izkoristiti. Zmaga v Ajdovščini nam je dala precej samozavesti. Pristop je bil na zadnjih dveh tekmah pravi. Takšnega hočem tudi tokrat. Igralci morajo dati vse od sebe in se natančno držati svojih nalog. Ob takšni reakciji tudi uspeh ne bo izostal, čeprav se zavedamo, da imajo Domžale precej več izkušenj,'' pred dvobojem razmišlja trener Hita Gorice David Peršič.

Belo-modri bodo zaigrali brez poškodovanega branilca Matije Široka, ki še ni pozdravil zvina gležnja. Zaradi rdečega kartona, ki ga je prejel v nedeljo, v ekipi ne bo niti drugega branilca Arisa Zarifovića.

Že dalj časa je poškodovan branilec Miha Gregorič, ki se je poldrugi mesec boril s poškodbo mišice. Ta je sedaj že skoraj odpravljena, Miha pa bo pričel s treningi.  

Vrzeli v obrambi bodo tako Novogoričani poizkušali zapolniti z igralci, ki običajno nastopajo na drugih položajih.

ND Gorica vabi vse prijatelje nogometne igre naj si dvoboj ogledajo v živo!