V nedeljo pri Triglavu

Nova Gorica, 12.11.2010

V Kranju brez Zarifovića, vrača se Širok

Naslednji tekmovalni preizkus igralce Hita Gorice čaka v nedeljo ob 14.00, ko bodo gostovali pri Triglavu v Kranju.

Prvo srečanje nedeljskih tekmecev so v Novi Gorici dobili belo-modri z 2:1, Kranjčani pa imajo po dosedanjih tekmah na lestvici dve točki manj od Novogoričanov. Obeta se nam zanimivo in izenačeno srečanje dveh mladih ekip.

Hit Gorica je na zadnji tekmi doma z 0:3 klonila proti Domžalam, medtem ko je Triglav na gostovanju pri Rudarju doživel še hujši poraz z 0:5.

Strokovno vodstvo Novogoričanov zaradi kazni ne bo moglo računati na centralnega branilca Arisa Zarifovića. Po krajši odsotnosti zaradi poškodbe se v ekipo vrača bočni branilec Matija Širok, ta teden pa je poškodbo stopala obnovil zvezni nogometaš Amedej Vetrih, ki ga v Kranju ne bo.

''Želim si, da bi igralci presegli to psihološko blokado. Imeli smo pogovore, vsakodnevno si prizadevamo, da bi iz te situacije izšli močnejši, kar bi se odrazilo na rezultatih. Tekme v prvenstvu si hitro sledijo, zato je potrebno tako tudi reagirati. Fantje so na treningih zelo prizadevni, upam, da bomo ta obraz končno pokazali tudi na tekmi. Pričakujem zmago,'' pravi trener David Peršič.

Po gostovanju v Kranju belo-modre čakajo kar tri zaporedne tekme na domačem stadionu, in sicer proti Rudarju, Nafti ter Olimpiji.