Proti Lendavčanom nekoliko oslabljeni

Nova Gorica, 26.11.2010

Brez Galešića in Komela

Hit Gorica bo v soboto ob 17. uri na domačem stadionu v Športnem parku odigrala prvo tekmo drugega dela 19. državnega prvenstva Slovenije.

Recept za uspeh je jesen: ponoviti igro in pristop z zadnje tekme proti Rudarju ter ponoviti rezultat s prve tekme v letošnji sezoni, ko so v 1. krogu belo-modri doma z 1:0 premagali prav tokratne tekmece, ekipo lendavske Nafte.

Novogoričani so ob dopadljivi igri na zadnji tekmi predčasno ostali brez dveh poškodovanih nogometašev. Jasno je, da je resnejšo poškodbo staknil Goran Galešić, ki je imel danes pregled z magnetno resonanco. Tokrat zagotovo ne bo na razpolago trenerju Davidu Peršiču, tako kot ne  Sebastjan Komel, ki ima prepoved nastopa zaradi rumenih kartonov.

Drugi poškodovani iz sobotne tekme Jasmin Kutrić pa naj bi bil za igro nared. Izpustil je sicer nekaj uvodnih treningov tega tedna, toda njegovo zdravstveno stanje se je v zadnjem času izboljšalo.

Kot že rečeno, so v letošnji sezoni Novogoričani dobili prvo tekmo proti Nafti z 1:0. Strelec je bil Komel. Na drugi tekmi letos pa so bili s 3:0 boljši Lendavčani.

Po tokratnem nastopu bodo belo-modri imeli še eno tekmo na domačem igrišču. Prihodnjo soboto namreč ob 16. uri v mesto vrtnic prihaja ljubljanska Olimpija.