Uvodni trening leta 2011; igralcem poravnali vse obveznosti

Nova Gorica, 12.01.2011

Brez Gorana Galešića in Luke Volariča

V sredo dopoldan se je prvič v letu 2011 zbrala članska ekipa Hita Gorice. Pod vodstvom prvega trenerja Davida Peršiča so z uvodnim treningom pred spomladanskim delom prvenstva 2010/11 pričeli skoraj vsi nogometaši.

Od preizkušenih nogometašev sta manjkala Goran Galešić in Luka Volarič. Galešić se bo po dogovoru treningom pridružil v kratkem, 23. januarja pa ga zaradi zdravljenja poškodbe čaka še pregled pri zdravniku. Z zdravstvenimi težavami se sooča tudi Luka Volarič.

ND Gorica si prizadeva, da bi se pripravam čimprej priključila tudi Senegalec Welle Ndiaye ter Brazilec Franklin William Vicente, vendar se za zdaj klub in igralca soočajo z velikimi birokratskimi težavami. 

Zaradi privajanja na igro po prestanih poškodbah sta po posebnem programu trenirala Danjel Rakušček in Dalibor Stojanović, treningom moštva pa se je po polletnem nastopanju za Belo krajino priključil tudi obetavni napadalec Dino Martinović.

Strokovno vodstvo ter zdravniška služba ND Gorica upa, da bodo Rakušček, Stojanović in Galešić, ki so se jeseni spopadali s poškodbami, pripravljeni za igro do začetka spomladanskega dela prvenstva.

ND Gorica ob tem sporoča, da so bile v času zimskega premora igralcem izplačane vse zapadle obveznosti, poleg plač še premije za sezoni 2008/09 in 2009/10.

"Do igralcev z novim letom nimamo neporavnanih obveznosti. V prihodnje si bomo prizadevali, da bodo vsa plačila prejemali pravočasno, kar bo zagotovo v veliko obojestransko zadovoljstvo," je ob začetku priprav trenutno finančno stanje v klubu pojasnil Robert Vrtovec, ki tudi po 31.12.2010 ostaja na mestu predsednika ND Gorica.

Na nd-gorica.com boste obveščeni o poteku priprav ter vseh aktualnih dogodkih v ND Gorica. Vabljeni k prebiranju!