D. Rakušček: ''Smo zelo dobro pripravljeni.''

Nova Gorica, 31.03.2011

Hit Gorica v petek ob 20.00 gostuje v Domžalah. Prenos bo na Šport TV.

Prvo srečanje po prvenstvenem premoru zaradi nastopa državne reprezentance bodo igralci Hita Gorice odigrali v petek ob 20. uri v Športnem parku v Domžalah. Nasprotnik belo-modrih bo druga ekipa Prve lige.

Znano je, da pri Novogoričanih ne bo nastopil član udarne zasedbe Miha Mevlja. Ta zvezni igralec ima prepoved nastopa zaradi rumenih kartonov.

Pred tekmo je posebej za nd-gorica.com spregovoril že uveljavljeni član prve postave Danjel Rakušček. ''Dva tedna brez prvenstvene tekme smo izkoristili za nabiranje dodatnih moči in uigravanje. V Pulju smo odigrali dobro prijateljsko tekmo, ki nam je služila kot priprava na dvoboj v Domžalah. Pričakujem odprt nogomet z obeh strani. Tako naša kot domžalska ekipa znata igrati pravo igro, ki ni le obrambno naravnana. Mislim, da smo zelo dobro pripravljeni. Obdržali smo nivo igre, ki smo ga dosegli pred prvenstvenim premorom. Vsak, ki bo v naši ekipi stopil na igrišče, se bo potrudil po najboljših močeh. Sem optimist, saj mislim, da lahko tudi na gostovanju v Domžalah dosežemo dober rezultat.''

Raku____ek_Danjel_31.jpg

 

 

 

 

 

 

 

Danjel Rakušček

 

Nogometaš iz Posočja nam je ob tem razkril občutke po vrnitvi po težki poškodbi, ki jo je utrpel jeseni: ''Sprva občutki z žogo niso bili najboljši. Precej časa sem bil odsoten, kar se je še kako poznalo. V zadnjih tednih pa že prihajam na tisti nivo igre, ki sem ga imel pred poškodbo. Seveda imam še prostor za napredovanje, česar si tudi želim.''

''Z nekaterimi zaporednimi dobrimi rezultati bi se lahko borili za nastop v evropskih pokalih,'' je svojo željo ob koncu pogovora razkril Rakušček, ki bo tudi v Domžalah eden stebrov ekipe Hita Gorice.

ND Gorica – vse pravice pridržane