Sandi Arčon: ''To je pomembna tekma za četrto mesto!''

Nova Gorica, 30.04.2011

Danes ob 20. uri Hit Gorica : Maribor.

Derbi 30. kroga Prve lige 2010/2011 se bo nocoj ob 20. uri pričel v Športnem parku, kjer se bosta za nove točke pomerila Hit Gorica in Maribor.

Svoja pričakovanja je za nd-gorica.com strnil mladi ofenzivni zvezni igralec belo-modrih Sandi Arčon. Ta je v letošnji sezoni zablestel z nekaterimi izjemnimi zadetki in potezami ter nakazal, da se lahko razvije v vrhunskega igralca.

''Tekmo pričakujemo tako kot vsako. Kot vedno, gremo na zmago. Morda bo tokrat malce težje, ker k nam v goste prihaja vodilna ekipa prvenstva. Bo pa zato motivacija še večja. Mariborčane smo letos že premagali, kar bomo poizkušali ponoviti tudi tokrat. Za nas bo tekma velikega pomena, kajti z zmago bi se vrnili v zelo dobro pozicijo za osvojitev končnega četrtega mesta, ki vodi v Evropo.''

Arčon je dosedanjih potek prvenstva ocenil takole: ''Kar se ekipne igre in rezultatov tiče, smo vsi zelo zadovoljni. Mislim, da smo presenetili, kajti nihče ni pričakoval, da bomo letos igrali pomembno vlogo v Prvi ligi. Dokazali smo, da imamo zelo dobro ekipo, ki lahko premaga vsakega. Škoda je edino to, da smo kljub solidni predstavi na zadnji tekmi proti Olimpiji iztržili poraz. Mislim, da bi lahko dosegli več. To je zdaj že pozabljeno in mislimo le na naslednjo tekmo.''

''Tudi z osebnimi igrami sem zadovoljen. Zadevam se, da imam za napredek še veliko prostora. Toda vse je potrebno delati postopno in se za uspeh zelo truditi. Upam, da mi bo šlo še naprej dobro in da bo ekipa zmagovala,'' zaključuje Sandi Arčon in hkrati vabi vse športne navdušence, naj si derbi ogledajo v živo! 

ND Gorica – vse pravice pridržane!