V soboto ob 20.00 primorski derbi: sponzor tekme je Frizerstvo Plahuta

Nova Gorica, 06.05.2011

Novogoričani z Miranom Srebrničem na klopi ter brez Alena Jogana v igri


Do konca letošnjega prvenstva je le še pet krogov. Hit Gorica bo naslednje srečanje odigrala v soboto 7. maja s pričetkom ob 20. uri. V Športnem parku bo na primorskem derbiju gostila nogometaše Luke Kopra.

Ekipo belo-modrih bo prvič v tej sezoni v vlogi prvega trenerja vodil Miran Srebrnič, legenda Goriškega nogometa. Ta tokrat ne bo mogel računati na kaznovanega bočnega branilca Alena Jogana. V moštvo se po prestani kazni vrača ofenzivni zvezni igralec Goran Galešić. Še vedno je vprašljiv nastop osrednjega branilca Nejca Mevlje, ki se je spopadal s poškodbo.

Ostali so pripravljeni na igro in trdno odločeni, da prekinejo niz treh zaporednih porazov. Fantje upajo, da bo potek dogodkov na srečanju šel v njihov prid. Ob tem se nadejajo bučne podpore s tribun. To si tudi zaslužijo, saj so spomladi prikazali že precej zelo všečnih predstav.

FRIZERSTVO PLAHUTA JE SPONZOR TEKME

Sponzor primorskega derbija je Frizerstvo Plahuta, Delpinova 8, Nova Gorica.

Frizerstvo Plahuta prav maja letos praznuje 50. letnico delovanja salona. Tega so doslej vodile že tri generacije. Frizerstvo Plahuta nudi vse frizerske usluge, s pokroviteljstvom tekme med Hitom Gorico in Luko Koprom pa tudi izkazuje pripadnost širšemu lokalnemu okolju.

Frizerstvo Plahuta kot sponzor tekme srečnemu izžrebancu podarja frizerske usluge za obdobje enega leta.