V nedeljo ob 17. uri za končno peto mesto

Nova Gorica, 28.05.2011

Tekmi sledi prireditev Plavi na zabavi.

Igralci Hita Gorice bodo v nedeljo s pričetkom ob 17. uri odigrali zadnjo tekmo v Prvi ligi 2010/2011. V domačem Športnem parku se bodo za končno peto mesto pomerili z velenjskim Rudarjem.

Belo-modri imajo na peti poziciji trenutno dve točki naskoka pred Velenjčani, tako da jih na tem mestu ohranjata zmaga in neodločen rezultat. V primeru poraza bi peto stopničko osvojil Rudar, Hit Gorica pa šesto.

V kader za tekmo se vračata vratar Vasja Simčič ter zvezni igralec Miha Mevlja, ki sta zaradi kazni izpustila zadnji nastop v Kranju. Težave s poškodbo ima Dalibor Stojanović, vsi ostali so zdravi in pripravljeni za nastop.

Trener Hita Gorice Miran Srebrnič za nd-gorica.com napoveduje: ''Prvenstvo želimo zaključiti zmago. Še posebej ker igramo pred domačimi gledalci. To je za nas dodatna motivacija. Sicer je to tekma za peto mesto, tako da v sebi nosi tekmovalni naboj. Fantje se tega zavedajo in bodo dovolj motivirani, da tudi zadnji dvoboj odigrajo na polno. Res upam na zmago in lep zaključek prvenstva. To bi nam dalo tudi dodatno energijo za novo sezono.''

Hit Gorica in Rudar sta v tej sezoni odigrala tri tekme. Obe tekmi v Velenju so v svojo korist odločili Novogoričani, medtem ko se je jesenski dvoboj v Športnem parku končal z 1:1.

Ne pozabite, da je nogometni obračun le vrhunec nedeljskega dogajanja v Novi Gorici, ki se bo začelo že pred tekmo in nadaljevalo po tekmi z veliko zabavo. Ne zamudite!