Zmaga selekcije U-8 na mednarodnem turnirju

Nova Gorica, 10.06.2011

V Biljah so slavili belo-modri

Selekcija U-8 Nogometne šole Hit Gorica je v soboto, 21. maja zmagala na mednarodnem nogometnem turnirju selekcij U-8, ki ga je v Biljah organizirala Nogometna šola Valterja Birse in Tima Matavža.

Devetletniki pod vodstvom Andreja Vidmarja in Roka Kolandra so se na turnirju predstavili v dveh postavah. Ekipa Hit Gorica 2 v postavi Jakob Ruter, Diego Japić, Luka Vidmar, Jure Vitez, Matjaž Keber, Grega Leban, Veron Tavčar, Tilen Gregorič in Tine Košiček je po porazih z Ilirsko Bistrico in Ilirijo ter zmago nad Adrio osvojila končno 10. mesto.

Ekipa Hit Gorica 1 v postavi Klemen Hvalič, Miha Žejen, Dan Trojar, Tin Mikulin, Svit Teodor Benedetič, Kris Pavlin, Timotej Vrtovec in Elvis Džamastagić pa je v skupini A z 2:0 najprej ugnala Vipavo, z 2:1 Črnuče,  v nadaljevanju pa nanizala še tri zmage. S 3:1 so odpravili Ronke, najbolj razburljivo pa je bilo polfinalno srečanje proti Iliriji. Po vodstvu Goričanov so Ljubljančani izenačili in o napredovanju v finale so odločali kazenski streli, pri katerih se je s kar tremi obrambami izkazal vratar Hitovcev Klemen Hvalič.

V finalu so mladi Novogoričani ponovno igrali proti Črnučam in srečanje že v prvem polčasu odločili v svojo korist. Končnih 3:0 je le potrdilo njihovo premoč. Ob lovoriki in medaljah za prvo mesto so mladi novogoriški nogometaši domov odnesli še pokala za naj igralca turnirja U-8 in najboljšega v spretnostnem vodenju žoge.
 

Fotogalerija:

DSCF2052.JPG

 

 

 

 

DSCF2054.JPG

 

 

 

 

DSCF2055.JPG

 

 

 

 

DSCF2068.JPG

 

 

 

 

DSCF2069.JPG

 

 

 

 

DSCF2071.JPG

 

 

 

 

DSCF2079.JPG

 

 

 

 

DSCF2081.JPG

 

 

 

 

DSCF2088.JPG

 

 

 

 

DSCN2557.jpg

 

 

 

 

Foto: ND Gorica