Strelske vaje mladincev, oboji končali kot šesti

Nova Gorica, 15.06.2011

Iztok Kavčič novi trener mladinske ekipe

Mladinska ekipa je na zadnjem letošnjem srečanju uprizorila prave strelske vaje. Na gostovanju v Jarenini so Novogoričani slavili s 7:3 (5:0). Prve tri zadetke je za Hit Gorico dosegel Boštjan Frelih. V prvem polčasu sta bila uspešna še Nejc Ščurek in Alen Pavič. V drugem delu je najprej svoj drugi gol na tekmi dosegel Nejc Ščurek, zadnji zadetek za belo-modre pa je prispeval Robi Jakovljevič.
 
Mladinci so tekmovanje končali na šestem mestu. Najboljši novogoriški strelec je Sandi Bremec s 14 goli. Sledita mu Eljvir Nuriši z enajstimi ter Robi Jakovljevič s sedmimi zadetki.

Ob tem sporočamo, da je novi trener mladinske ekipe postal Iztok Kavčič. Zamenjal je dosedanjega trenerja Florjana Debenjaka, ki je postal pomočnik Miranu Srebrniču v članski ekipi ND Gorica.

Kadeti so v Jarenini izgubili z 1:4 (0:1). Edini zadetek za belo-modre je v 54. minuti dosegel Jani Neškovič. Hit Gorica je prvenstvo zaključila na šestem mestu. Največ golov so za Novogoričane v letošnjem prvenstvu dosegli: Amel Džuzdanovič 8 ter Jani Neškovič in Jani Curk po 7.