Začele so se priprave na sezono 2011/2012

Nova Gorica, 15.06.2011

Igralce sta nagovorila predsednik in športni direktor

Igralci ND Gorica so se danes ob 10. uri zbrali na prvem treningu v novi sezoni. V Športnem parku sta nogometaše in strokovno vodstvo pozdravila predsednik kluba Robert Vrtovec ter športni direktor Uroš Dovžak.

Na prvem zboru so bili opravičeno odsotni člani mlade reprezentance, ki se bodo treningom pridružili v ponedeljek. Na lastno željo pa sta se priprav že od začetka udeležila Sandi Arčon in Amedej Vetrih.

ND Gorica sporoča, da je sporazumno prekinila pogodbo z dosedanjim članom Luko Volaričem. Drugih sprememb v igralskem kadru za zdaj ni. Treningi bodo do nadaljnega predvidoma potekali dvakrat dnevno.

Predsednik Robert Vrtovec je igralcem zaželel uspešne in težke priprave, tako da jim bo v prvenstvu lažje. Poudaril je, da si želi dobrega dela in predsvem zdravja vseh v ekipi.  

Športni direktor Uroš Dovžak je za nd-gorica.com povedal: ''Počitek je bil sicer kratek, a upam, da so ga igralci dobro izkoristili in si nabrali psihičnih in fizičnih moči za začetek priprav na novo prvenstvo. Predstavili smo novince in vsem zaželeli, da bi z veseljem prenašali napore, ki jih čakajo. Zavedati se morajo, da je delo, trud in garanje edina pot do ciljev, ki smo si jih zadali in da mora biti dres Gorice vsakemu v čast in ponos."

 

Fotoutrinki prvega dne sezone 2011/2012

DSCF2915.JPG

 

 

 

DSCF2918.JPG

 

 

 

DSCF2925.JPG

 

 

DSCF2910.JPG

 

 

 

DSCF2908.JPG

 

 

 

 

Foto: ND Gorica