Začele so se lige v mlajših selekcijah

Nova Gorica, 15.08.2011

Mladinci in U-14 odlično pričeli tekmovanje, kadetom spodrsnilo

V prvem krogu mladinskega prvenstva je Hit Gorica v Športnem parku kar s 5:0 premagala Krško. Novogoričane je v vodstvo popeljal Sandi Bremec v 33. miniti. Isti igralec je z zadetkom v zadnji minuti prvega polčasa podvojil domačo prednost. V drugi minuti nadaljevanja je bil uspešen Jaka Kolenc, na 4:0 pa je v 54. minuti povišal Jan Dornik. Končni rezultat je z golom v 65. minuti postavil Amel Džuzdanović.

Slabše so v novo sezono vstopili kadeti. Ti so na domačem igrišču proti Krškemu klonili z 0:3. Ob polčasu je bilo še brez golov, gostje pa so vse tri žoge v domačo mrežo pospravili med 66. in 74. minuto.

Obe moštvi v 2. krogu gostujeta v Dravogradu pri ekipi NŠ R. Koren Dravograd. V soboto 20. avgusta kadeti pričenjajo ob 16. uri, mladinci pa dve uri pozneje.

V 3. krogu novega prvenstva pa tako mladince kot kadete ponovno čakata domača dvoboja. V sredo 24. avgusta v Novo Gorico prihaja ekipa Aluminija iz Kidričevega. Mladinci bodo svoj dvoboj tistega dne pričeli ob 18. uri na glavnem igrišču v Športnem parku, kadeti pa ob 16. uri na umetni travi.

 

U-14 pričel z zmago, prihodnjo sredo derbi v Biljah 

Uspešno so sezono začeli pri selekciji U-14. V 1. krogu so na gostovanju pri Britofu zmagali z 2:1. Ob polčasu so vodili domači nogometaši, belo-modri pa so z dvema goloma v nadaljevanju preobrnili rezultat. Strelce bomo zapisali pozneje.

V 2. krogu bo Hit Gorica v soboto 20. avgusta na umetni travi v Športnem parku gostila ekipo Jadrana iz Dekanov. Tekma bo ob 18. uri.

V sredo 24. avgusta pa se nam v Biljah obeta sosedski obračun. Ob 18. uri se bosta namreč v 3. krogu pomerili moštvi Hita Gorice ter domačih Bilj, ki uradno nosi ime Nogometna šola Valterja Birse in Tima Matavža Bilje (NŠ Birse&Matavža Bilje).