Hit Gorica zmagala v Hotizi

Nova Gorica, 24.08.2011

Belo-modri so slavili s 5:0

Nogometaši Hita Gorice so v prvem krogu Pokala Hervis Slovenije v Hotizi v Prekmurju zmagali s 5:0. Ob polčasu je bilo 4:0.

Belo-modri so povedli že v 2. minuti, ko je zadel Sandi Arčon. Isti igralec je prednost  Novogoričanov povišal v 15. minuti. Sledil je gol Krisa Jogana v 26. minuti.

Ista igralca sta zadela še vsak enkrat (Jogan v 31. minuti in Arčon v 82. minuti). Tako sta z uspešno izvedenima enajstmetrovkama postavila končni rezultat 5:0.

Novogoričani so se tako pričakovano uvrstili v naslednji krog pokalnega tekmovanja.

To je bila že četrta zaporedna zmaga Hita Gorice. Belo-modri so uspešno preživeli vsa tri zaporedna gostovanja. V Kopru so slavili s 4:0, v Domžalah s 3:0 ter v Hotizi s 5:0. Še pred tem so doma premagali Celjane z 2:0. Tako že štiri tekme niso prejeli zadetka.

Vsi upamo, da se bo serija zmag nadaljevala tudi v prihodnjem krogu proti Nafti.

Postava Hita Gorice:

Brljak, Širok, Gregorič, Mijatović, Celcer, Rakušček (od 62. Kovačević), Vetrih (od 46. Ndiaye), Jogan K. (od 62. F. Vicente), Stojanović, Arčon, Martinović.

 

 

Ob tem sporočamo, da bo žreb 2. kroga oz. osmine finala pokalnega tekmovanja v ponedeljek.

Ekipe, ki so se tja uvrstile oz. so uvrščene: Hit Gorica, Domžale, Maribor, Olimpija, Luka Koper, Adria Miren, MU Šentjur, Nafta Lendava, Zavrč, Tolmin, Garmin Šenčur, Bravo 1 Interblock, Odranci, Rudar, CM Celje in Triglav Gorenjska.