Pojasnilo v zvezi z vstopom na stadion

Nova Gorica, 13.10.2011

ND Gorica v zvezi z vstopom na stadion objavlja pojasnilo.

ND Gorica v zvezi z vstopom na stadion objavlja naslednje sporočilo za javnost:

Ker nov režim vstopa na stadion, ki ga uvajamo, dviga precej prahu, predvsem pa je, po našem mnenju, nepotreben razlog za nejevoljo med ljubitelji novogoriškega nogometa, želimo pojasniti naslednje:

Namen zbiranja podatkov je v izdajanju klubskih izkaznic, ki jih uvajamo kot prvi v Sloveniji in ki bodo že v tej, predvsem pa v naslednjih sezonah, imetnikom prinašale ugodnosti (kot npr. popust pri nakupu klubskih artiklov, ipd.).

S tem se želimo približati obiskovalcem tekem Hita Gorice in jih čim hitreje in ažurneje obveščati o novostih, ki so povezane z ND Gorica, obenem pa poskrbeti za čim hitrejše izdajanje vstopnic pri nakupu na blagajnah.

Pravzaprav si želimo, da bi bila ta izkaznica znak pripadnosti klubu ND Gorica in ne povod za razmišljanje o uvajanju strogih in nepriljubljenih ukrepov.

Ker se je v javnosti informacijo sprejelo oz. razumelo drugače, kot smo si želeli in s tem v nasprotju z našim namenom, napačno pa so jo interpretirali tudi nekateri slovenski mediji, pojasnjujemo, da vstop na stadion brez posredovanja osebnih podatkov dovoljujemo. Za podatke prosimo le v primeru odločitve za izdelavo klubske izkaznice.

Obrazce za pridobitev izkaznice bomo tako odslej ponudili vsem obiskovalcem tekem v Športnem parku, saj jim, kot ponavljamo, prinaša ugodnosti, poudarjamo pa, da ta za ogled tekem NI OBVEZNA.

Obrazce za pridobitev izkaznice lahko dobite na uradni spletni strani kluba, na blagajnah in na stojnici s klubskimi in navijaškimi artikli, kjer vam bomo postregli z več informacijami, pomočjo pri izpolnjevanju obrazcev, ipd.

Klubsko izkaznico bodo kot »obvezno« prejeli le kupci letnih kart, člani ND Gorica (ki sicer tudi plačujejo članarino) in člani selekcij Nogometne šole Hit Gorica.

ND Gorica 
 

OBRAZEC ZA KLUBSKO IZKAZNICO (klikni)