Mladinci v vodstvu!

Nova Gorica, 20.10.2011

Pregled tekem mlajših selekcij

Medtem ko se člansko moštvo Hita Gorice zavzeto pripravlja na naslednji prvenstveni obračun, ki jih v soboto ob 20.05 čaka v Športnem parku proti Domžalam, preglejmo nastope mlajših selekcij.

Mladinska ekipa Hita Gorice po 10. krogu prvenstva vodi na lestvici! Novogoričani so v nedeljo z 2:1 zmagali v Kopru. V 9. minuti je za vodstvo zadel Sandi Bremec. Le tri minute pozneje so domači izenačili. Zmago je belo-modrim v 84. minuti zagotovil Jaka Kolenc. Hit Gorica ima na prvem mestu 3 točke prednosti pred Koprom.

Kadeti pa so v Kopru klonili z 0:2. Trenuten položaj na lestvici jih uvršča na predzadnje mesto. 

V nedeljo proti Mariboru

Naslednji tekmi selekciji igrata v nedeljo 23. oktobra, ko v Novo Gorico prihajata ekipi Maribora. Ob 15.30 mladinci pričenjajo dvoboj na glavnem igrišču v Športnem parku. Kadeti pa se bodo Štajercem zoperstavili ob 13.30 na umetni travi v Športnem parku.

Ekipa U-14 s 3:0 ugnala Koper

Tudi ekipa U-14 se je pretekli konec tedna merila s Koprčani. Belo-modri so doma slavili s 3:0. V 22. minuti je prvi gol dosegel Jaša Leban Rijavec. Isti nogometaš je v 82. minuti postavil končnih 3:0, vmes pa je drugi zadetek za belo-modre prispeval Jan Mlečnik v 55. minuti.

Novogoričani v soboto 22. oktobra ob 11. uri gostujejo v Kranju pri ekipi NOGA Triglav. Hit Gorica je trenutno na osmem mestu.