Miha Mevlja: ''Motiva nam ne manjka!''

Nova Gorica, 04.11.2011

Hit Gorica v soboto ob 18. uri gosti Rudarja

V soboto nova preizkušnja. V 17. krogu Prve lige v Športnem parku ob 18. uri gostuje ekipa Rudarja.

Pred prvenstvenim dvobojem z Velenjčani je posebej za nd-gorica.com spregovoril zvezni igralec Miha Mevlja, tudi član reprezentance Slovenije U-21.

''Ekipo iz Velenja dobro poznamo. Z njimi smo se letos pomerili že trikrat, dvakrat pred kratkim v pokalu, kjer smo na žalost izpadli. Skrivnosti med nami torej ni, vse pa bo odvisno od naše igre. Motiv nam zagotovo ne bo manjkal,'' je uvodoma dejal Mevlja.

Nadaljeval je: ''V pokalnem tekmovanju so imeli za cilj preboj v polfinale in potem še naprej, a nam ni uspelo. Rudar je bil v seštevku dveh tekem nekoliko boljši in napredoval. Ima zelo neugodno ekipo, ki nam nikakor ne leži. Toda tako o tem kot o pokalnem izpadu ne smemo razmišljati. To je zaključena zgodba. Pred nami je še nekaj tekem do konca jeseni, na katerih moramo zbrati čimveč točk. Gremo iz nastopa v nastop, o trenutnem visokem mestu pa ne razmišljamo. Točke bomo šteli ob koncu sezone.''

Nazadnje so belo-modri zmagali v Lendavi in si tako nekoliko popravili razpoloženje, ki je bilo po prejšnjih treh tekmah malce načeto: ''Zaigrali smo zelo solidno. Vseskozi nadzirali potek tekme, trikrat tudi zadeli. Žal smo ob koncu tekme prejeli dva zadetka, ki pa na končni izkupiček točk nista imela vpliva. Zadnja zmaga nam veliko pomeni, saj smo jo dosegli ob pravem času, po nekaj slabših dosežkih. Zopet smo pridobiti na samozavesti, kar moramo izkoristiti tudi doma proti Rudarju.''

Kaznovanih igralcev v vrstah Hita Gorice ni. Poškodovana sta Rok Buzeti in Dalibor Stojanović. Vsi ostali so pripravljeni na nastop.

ND Gorica vljudno vabi vse ljubitelje športa, da si v soboto ob 18. uri tekmo med Hitom Gorico in Rudarjem ogledajo v živo!