Trener Srebrnič: ''Cilj je jasen - zmaga!''

Nova Gorica, 25.11.2011

Hit Gorica v soboto ob 17.00 gosti Muro

V soboto ob 17. uri se nam v Športnem parku obeta zadnja tekma v letu 2011. Domači nogometaši bodo v 20. krogu Prve lige gostili ekipo Mure 05.

Varovanci Mirana Srebrniča so za tokratni dvoboj zelo motivirani. Odločeni so, da uspešno leto 2011 sklenejo z zmago, ki jo letos proti Prekmurcem še niso dosegli. Na prvem srečanju v Novi Gorici je bilo 1:1, v Fazaneriji pa so minimalno slavili domači.

Belo-modri imajo v moštvu tretjega in četrtega strelca letošnjega prvenstva. Vito Plut in Goran Galešić z devetimi oziroma osmimi zadetki bosta tudi to pot prvi nevarnosti za gostujoča vrata.

Kaznovanih igralcev k sreči ni. Zaradi poškodbe bosta zagotovo manjkala Aris Zarifović in Dalibor Stojanović. Oba sta že zaključila z jesenskim delom prvenstva.

Trener Miran Srebrnič pravi: ''Cilj je jasen - zmaga. Če bomo zaigrali tako kot v Mariboru, bomo zmagali. Prikazali smo res dobro tekmo, a smo na žalost izgubili. To nas ni potrlo, saj smo odigrali s pravim obrazom. Tekma z Muro je zelo pomembna, da se na lep način poslovimo od domačih gledalcev.''