Podprvaki pričenjajo 12. januarja

Nova Gorica, 06.01.2012

Priprave bodo potekale v domačem okolju

Misli igralcev in strokovnega vodstva članskega moštva Hita Gorice so že usmerjene v pričetek priprav na spomladanski del Prve lige 2011/12.

Jesenski podprvaki s pripravami pričenjajo v četrtek 12. januarja. ''Velik del priprav bomo opravili v domačem okolju. Če nam bo vreme šlo vsaj malo na roko, nam Nova Gorica ponuja takorekoč idealne pogoje za ta čas. V planu imamo 12 prijateljskih tekem, nekatere tudi s tujimi klubi in v gosteh. Razporejene bodo skoraj čez celotno pripravljalno obdobje. Nekateri tekmeci so že znani, z drugimi se še dogovarjamo. Vsekakor se nam obetajo zanimive priprave,''' je za nd-gorica.com dejal športni direktor ND Gorica Uroš Dovžak.

Za zdaj so že znane prve tri pripravljalne tekme. 21. januarja se bodo belo-modri pomerili z ekipo NK Kranj, 25. januarja s Triglavom, 28. januarja pa s Šenčurjem. Vse tri tekme bodo predvidoma v Novi Gorici.

''Igralci so dobili individualne programe vadbe, ki jih do pričetka priprav izpolnjujejo. Vsi si želimo, da bi se srečali kar najboljše pripravljeni in takoj poprijeli za delo na igrišču. Ekipa ima prostora na napredovanje še precej. Kot vselej, pa je najbolj pomembno delo. Po jesenskem delu imamo odlično izhodišče. Ubranitev trenutne uvrstitve nam predstavlja velik motiv,'' zaključuje Dovžak.

ND Gorica - vse pravice pridržane!