Pred Domžalami: ''Želimo prvo pomladno zmago.''

Nova Gorica, 16.03.2012

Hit Gorica v soboto ob 13.00 gostuje pri rumeno-modrih

Pred igralci Hita Gorice je tretja tekma to pomlad. V soboto ob 13. uri gostujejo v Domžalah, kjer so jeseni slavili s 3:0. Že v sredo pa v Športni park prihaja ekipa Nafte.

Dobri pogoji za vadbo so celotnemu moštvu skozi ves teden vlivali dodatnih moči. Še naprej je spisek poškodovanih precej dolg. Že pred prejšnjo tekmo s Koprom se je na njem znašel tudi napadalec William Franklin Vicente, ki še vedno ni povsem okreval.

S posamičnimi treningi je pričel Miha Mevlja, medtem ko ostali še naprej prisilno počivajo. Po odsluženi kazni se v moštvo vrača Nebojša Kovačevič.

Trener Miran Srebrnič je z opravljenim v tem tednu zadovoljen. ''Tekmovalni ritem smo že ujeli. V Kopru je bila precej drugačna tekma kot prva. Bil je storjen korak naprej. Manjka nam še odločnosti v ofenzivni igri. Stremimo k temu, da bi to popravili.''

Belo-modri so jeseni v Domžalah slavili s 3:0, toda rumeni so Novogoričanom vrnili z enako mero. ''Točka je točka, vendar mi želimo vse tri. Le tako bomo ohranili stik z vrhom. Upamo na prvo pomladno zmago,'' je še dodal trener Hita Gorice.