Miha Mevlja pred sobotnim obračunom za nd-gorica.com

Nova Gorica, 14.04.2012

Vabljeni k branju pogovora z zveznim igralcem Hita Gorice.

Kot smo že poročali, nogometaši Hita Gorice sobotni domači obračun z ljubljansko Olimpijo pričakujejo v pozitivnem vzdušju.

Tako je razpoložen tudi zvezni igralec belo-modrih Miha Mevlja. Na prejšnjem srečanju se je ob zmagi nad Muro dokončno vrnil po poškodbi kolena. Odigral je vseh 90 minut.

Tekmo z Olimpijo pričakuje takole: ''Do konca prvenstva je še sedem tekem. Vsaka je v boju za nastop v evropskih pokalih zelo pomembna. Tako tudi sobotna. Merili se bomo z neposrednim konkurentom za drugo mesto. Pričakujem pravi derbi. Vemo, da ima Olimpija zelo dobro ekipo, toda mi imamo svoje načrte. Priprave na dvoboj potekajo kot običajno. Zmaga proti Muri nas je okrepila.''

Miha Mevlja za nd-gorica.com nadaljuje: ''Vidi se, da naše moštvo deluje precej bolj kompaktno kot na začetku spomladanskega dela prvenstva. Smo bolj uigrani, izkazali so se tudi igralci, ki so prej manj igrali. Konkurenca v moštvu se je zelo povečala, kar je samo pozitivno. Le tako lahko vsi napredujemo, trener pa ima bolj sladke skrbi pri sestavi ekipe.''

Zvezni igralec se je od januarja ubadal s poškodbo. ''Ta je sedaj pozdravljena. Počutim se v redu, tudi fizična priprava je vedno boljša,'' je dejal Miha, ki je povedal tudi, da zdravljenje težke poškodbe njegovega brata Nejca napreduje v skladu s pričakovanji in brez težav.

Tako kot soigralci si tudi Mevlja želi čimvečje podpore s tribun Športnega parka, ki je v preteklosti že večkrat dokazal, da zna podpreti svoje moštvo.  

ND Gorica – vse pravice pridržane!