V soboto veterani ND Gorica gostujejo pri slovitem PSV-ju

Nova Gorica, 13.04.2012

Tudi srečanje s Timom Matavžem

Veterani ND Gorica se bodo v soboto v Eindhovnu na Nizozemskem na prijateljskem srečanju pomerili z veteransko ekipo slovitega kluba PSV. Pri članski ekipi tega kluba svoje mojstrstvo v letošnji sezoni izkazuje nekdanji član ND Gorica Tim Matavž.

Moštvi se bosta pomerili ob 13.30 v trening centru PSV-ja v Eindhovnu. V večernih urah pa si bo delegacija veteranov iz Nove Gorice na stadionu Philips ogledala tudi derbi nizozemskega prvenstva Eredivisie med domačim PSV-jem in ekipo AZ iz Alkmaarja. Po tekmi sledi družabno srečanje s Timom Matavžem.

Predsednik veteranov ND Gorica Žarko Berlot je ob prestižnem gostovanju povedal: ''Na podlagi poznanstev in stikov ter ob pomoči Tima Matavža smo se dogovorili, da v naš obisk Nizozemske vključimo tri lepe dogodke. Najprej smo se dogovorili za tekmo med našo selekcijo starejših veteranov nad 55 let in veterani PSV-ja, ki se imenujejo PSV Legends. Zanje nastopa tudi nekdanji zvezdnik ekipe Rene van de Kerkhof. Po našem dvoboju si bomo ogledali prvenstveno tekmo med PSV-jem in AZ-jem, po njej pa poklepetali s Timom Matavžem. Dogodka se zelo veselimo.''

O gostovanju Hita Gorice na Nizozemskem je že danes poročala tudi uradna spletna stran PSV-ja. Članek si lahko ogledate tukaj (klikni)