V domači tekmi brez zadetkov

Nova Gorica, 06.05.2012

Najlepšo priložnost je imel Vito Plut

Hit Gorica je na domačem dvoboju z Domžalami igrala brez zadetkov.

Uvod je bil zanimiv. Goran Galešić je po podaji s kota našel Vita Pluta, ki mu ni uspelo zadeti. Sledil je strel Andreja Komca, medtem ko je za goste z razdalje zapretil Gerić.

Belo-modri so sicer imeli pobudo, a so do konkretnih zaključkov prišli poredko. Ob koncu prvega polčasa je Matija Širok našel Welleja Ndiayeja, nad katerim je bil storjen prekršek za enajstmetrovko.

Izvedel jo je Vito Plut, a je bil domžalski vratar Nejc Vidmar uspešnejši.

V nadaljevanju še naprej odprta tekma. Goran Galešić je v 53. minuti streljal, Welle Ndiaye pa je po odbiti žogi za las zgrešil. Zatem so belo-modri izvedli hitro kombinacijo, po zadnji žogi Sandija Arčona pa je bil Vito Plut prekratek.

Sledil je izvrsten prostor Senegalca Ndiayeja, Plut pa je bil znova nekaj trenutkov prepozen. Domžalčani so imeli lepo priložnost v 87. minuti, ko so z voleja streljali čez vrata.

V zadnjem napadu pa je čez vrata streljal tudi William Franklin Vicente. Ostalo je pri 0:0.

Do konca prvenstva so še tri srečanja. Hit Gorica najprej gostuje pri Nafti, nato igra doma z Rudarjem ter ob koncu gostuje v Kranju.

HIT GORICA - DOMŽALE 0:0 (0:0)

Hit Gorica: Brljak, Komac, Širok, Zarifović, Vetrih, M. Mevlja (82./K. Jogan), Celcer, Galešić (61./Vicente), Ndiaye, Arčon (72./Žigon), Plut.

Domžale: Vidmar, Hanžič (46./Rems ), Topić, Kovjenić, Skubic, Teinović, Ihbeisheh, Korun, Vrhunc (90./Grbić), Gerić (84./Brezovački), Osmanaj.