Trener Miran Srebrnič: ''V soboto gremo na zmago!''

Nova Gorica, 12.07.2012

V soboto ob 18. uri v Športnem parku pričetek novega prvenstva

Nogometaše Gorice v soboto čaka uvodna prvenstvena tekma v novi sezoni Prve lige NZS 2012/13. V Športni park prihajajo državni in pokalni prvaki iz Maribora. Srečanje se bo v soboto pričelo ob 18. uri.

Precej spremenjena zasedba belo-modrih je v pripravljalnem obdobju prikazala solidne igre. Igralski kader je znova pomlajen, saj se je moštvu priključilo osem donedavnih mladincev.

Pred sobotnim prvim krogom je na sredinem druženju z novinarji spregovoril trener moštva Miran Srebrnič: ''Kot sem že večkrat povedal, je nesporno, da je Maribor na sobotni tekmi favorit. So prvaki in imajo dobro, izkušeno in uigrano moštvo. Mi se nahajamo v precej težjem položaju. Ekipa je mlada, do neke mere precej neizkušena. Zato bo potrebno biti zelo potrpežljiv. Kljub temu bomo vsako tekmo pričeli z mislijo na zmago. Na treningih delamo dobro. Fantje so zavzeti. Moramo imeti pogum in zaupanje vase.''

PRIDITE V ŠPORTNI PARK

Tako strokovno vodstvo kot nogometaši pričakujejo tudi podporo s tribun. Ta bi bila v teh trenutkih lahko odločilnega pomena. Zato ND Gorica vse navijače vabi, da na sobotnem derbiju podprejo belo-modre.

Z MURO PRIHODNJO NEDELJO 

Ob tem ND Gorica sporoča, da bo naslednjo tekmo namesto v soboto 21. julija odigrala dan pozneje, in sicer v nedeljo 22. julija. V 2. krogu bo ob 18. uri tedaj v Športnem parku gostovala Mura 05 iz Murske Sobote.