Miha Mevlja: ''Pričakujem atraktivno tekmo in večji odziv gledalcev.''

Nova Gorica, 02.08.2012

V soboto ob 18. uri v Športnem parku proti Celju

V soboto ob 18. uri se nam v Športnem parku obeta derbi 4. kroga Prve lige 2012/13. Pomerila se bosta drugouvrščeno Celje in tretjeuvrščena domača Gorica.

Pri Novogoričanih, ki so odločno začeli prvenstvo, niti igre med drugimi drži tudi Miha Mevlja. Zvezni igralec kljub mladosti sodi med izkušene člane Goriškega moštva:

''Sami nad začetkom prvenstva nismo presenečeni. Zavedamo se svoje kakovosti. To je moštvo, ki bolj ali manj skupaj igra že od mladinskih vrst. Kljub vsem težavam smo prava ekipa, v slačilnici vlada sproščeno vzdušje, pozitiven duh.''

Mevlja ob tem dodaja: ''Poskušamo igrati čim hitreje, s čim večjim sodelovanjem celotnega moštva. Pripravili smo si veliko priložnosti, doslej pa dosegli že sedem zadetkov. V zadnjih dveh krogih smo po trikrat zatresli mrežo, priložnosti pa smo imeli še več. Tudi proti Celjanom pričakujem dobro in atraktivno tekmo. Oni so precej pomladili moštvo, igralci imajo nov elan. Na prvih treh tekmah so pokazali, da imajo dober projekt.''

''V tekmo bomo vstopili motivirani, tako kot vselej. Želimo potrditi zadnji zmagi in znova pokazati našo kakovost. Res vsi skupaj upamo na večji odziv publike, ki nam bi prišel še kako prav,'' zaključuje zvezni igralec.