Prvi krog končan

Nova Gorica, 13.08.2012

Po tem, ko je ekipa U-14 v soboto na gostovanju izgubila proti Olimpiji s 4:1, so kadeti in mladinci so včeraj (12.8.2012) gostovali pri Krki iz Novega mesta.

U-14:

V prvi enajsterici so igrali:

Požar Jernej, Lasič Tavčar Blaž, Kumar Anej, Pušnar Matija, Urbančič Matija, Komel Vili, Klančič Ambrož, Podvršček Rok, Simčič Leonardo, Štor Luka in Klepac Boštjan.

Trener je na klopi imel še naslednje možnosti:

Kodermac Tim, Gichev Sasho, Kren Matija, Slejko Domen, Faidiga Martin in Juren Martin. Trener Egon Mevlja se je odločil, da bo v igro poslal zadnje štiri omenjene menjave.

Izid tekme je bil 4:1 za domačine. Edini gol za modro-belo ekipo je zabil Ambrož Klančič.

Več o tekmi si lahko preberete tukaj.

 

Kadeti:

V začetni enajsterici so na igrišče stopili:

Radikon Matija, Cijan Klemen, Tobijas Žiga, Terziev Goran, Lipušček Žiga, Hlede Tine, Božič Matija, Humar Jan, Nagode Tilen, Kanalec Aljaž in Medveš Nik.

Na klopi so na svoj nastop čakali:

Podlogar Matija, Jarc Matija, Mlečnik Jan, Leban Rijavec Jaša, Marinič Leon in Kavčič Matija. Trener David Peršič se je odločil, da se bosta na igrišču lahko dokazala še Jan Mlečnik in Jarc Matija.

Tekma se je končala s porazom goričanov z 1:0.

Več o tekmi si lahko preberete tukaj.

 

Mladinci:

Na igrišču so tekmo začeli:

Mavrič Matej, Curk Jani, Kavčič Aljaž, Kavčič Bine, Kavčič Tine, Tragin Luka, Kolenc Jaka, Džuzdanovič Amel, Curk Jure, Neškovič Jani in Kadrija Valdrin.

Kot rezervni igralci pa so na klopi sedeli:

Fabricijo Matjaž, Zupan Miha, Vižintin Blaž, Rijavec Jani, Jarc Žiga, Kodermac Leon in Pahor Žiga. Trener Iztok Kavčič je priložnost igranja na tej tekmi dal še Mihi Zupanu, Blažu Vižintinu, Žigi Pahorju ter Janiju Rijavcu.

Tekma, v kateri so modro-beli prevladovali, se je končala z rezultatom 2:0. Mrežo domačinov sta zatresla Valdrin Kadrija in Jani Neškovič.

Več o tekmi si lahko preberete tukaj.

 

Predvidoma zvečer bo objavljen članek Izjave trenerjev in utrinki iz tekem.