Izjave trenerjev in utrinki s tekem

Nova Gorica, 21.08.2012

Trenerji so podali izjave, ki se navezujejo na tekme minulega vikenda.

Egon Mevlja, trener ekipe U-14: ˝Tekmo v Trbovljah smo zelo dobro začeli. To pobudo in nadzor igre smo držali skozi celotno tekmo. Nekako zadnjih 20 minut, ko ni bilo več dvoma o zmagovalcu, sem v igro poslal še večino rezervnih igralcev. Takrat je sledil nesporazum v obrambi in prejeli smo nepotreben zadetek, a smo tekmo v nadaljevanju dobro speljali do konca.

 

David Peršič, kadetski trener: ˝Tekmo s Triglavom smo zelo dobro odprli. Mislim, da smo prvih 35 minut odigrali učinkovito, tako kot smo se dogovorili, imeli smo posest žoge ter tudi igrali odgovorno v obeh fazah igre. Žal smo ta vtis nekoliko pokvarili v prvem delu 2. polčasa, ko smo prejeli dva nepotrebna gola. V nadaljevanju smo le uspeli zbrati toliko moči, da smo stvar obrnili sebi v prid. Rad bi čestital fantom, ki so na tej veliki vročini odigrali tako dobro tekmo. Mislim da če bomo imeli tak pristop naprej, bi se lahko nadejali k novim uspehom in zmagam.˝

 

Iztok Kavčič, mladinski trener: ˝Tudi v 2. krogu smo povsem zasluženo premagali neugodne goste iz Kranja. Tekmo smo začeli odločno in hitro povedli z dvema zadetkoma prednosti. Nato je sledil padec koncentracije v naši igri in kazen v obliki znižanja rezultata. Drugi polčas je bil iz naše strani zelo kvaliteten. Dobro smo kontrolrali igro, povišali vodstvo in še dvakrat zadeli okvir vrat. Številne priložnosti, kvalitetno posest žoge in pravi pristop je nagradila tudi izjemno številna publika z glasnim aplavzom. Čestitke fantom in hvala občinstvu za podporo!