Vasja Simčič pred nedeljsko tekmo z Olimpijo

Nova Gorica, 28.09.2012

Dvoboj v Športnem parku se bo pričel ob 16. uri

Gorica se vrača v Športni park. Končno, bi lahko rekli. Novogoričani so oddelali štiri gostovanja, v nedeljo pa jih z Olimpijo na domačem igrišču čaka boj za še kako potrebne točke.

Zaradi kazni na zadnji tekmi v kadru tokrat ne bo bratov Alena in Krisa Jogana. Pomembno vlogo pa bo tudi v nedeljo imel vratar belo-modrih Vasja Simčič.

Ta je posebej za nd-gorica.com povedal: ''Pričakujem še eno zahtevno tekmo. Dejstvo je, da nam rezultati v zadnjem času ne gredo na roko. Zavedamo se, da krvavo potrebujemo točke, zato nam drugega kot igra na zmago ne preostane. Rabimo pozitiven rezultat, da voz obrnemo v drugo smer.''

Simčič se je ob tem ozrl na zadnjo preizkušnjo: ''V Murski Soboti smo nesrečno izgubili. Kljub dvema izključitvama, smo se borili za izenačenje. Žal nam ni uspelo. Če bi ostali z 11 na igrišču bi po moje tekmo dobili. Toda to je za nami, sedaj moramo gledati samo naprej,'' je komentiral novogoriški vratar ter ob tem dodal:

''Imamo mlado ekipo, ki še rabi izkušnje. Novi fantje so se dobro vklopili v moštvo, kilometrino pa pridobivajo s tekmami. Pričakujem, da se bomo čimprej učvrstili na sredini lestvice, kjer mislim, da nam je mesto.''