Trener Miran Srebrnič po uvodnem delu priprav

Nova Gorica, 28.01.2013

''Fantje delajo zelo dobro.''

Po uvodnem delu priprav in treh pripravljalnih tekmah je nekaj misli za nd-gorica.com strnil trener moštva Miran Srebrnič.

''Za nami je že nekaj tednov. Pripravljalno obdobje je dolgo skoraj dva meseca in s tekmami želimo razbiti monotonost. Prvi dve sta bili nekoliko lažji, Triglav pa je bil že tekmec na višjem nivoju. Mislim, da smo odigrali zelo zadovoljivo, glede na naporen ritem treningov, v katerem smo. Fantje delajo zelo dobro. Trenutno se še vedno precej posvečamo fizični pripravi, v nadaljevanju pa bo v ospredju tudi ostala priprava na tekme.''

Trener je dodal: ''Na sporedu imamo še osem ali devet pripravljalnih srečanj. Tudi igralci, ki so manj igrali, morajo dobiti igralno prakso. V prvenstvu bomo vsakega še kako potrebovali. Na žalost se je rahlo poškodoval Saša Živec. Po bolezni je tokrat prvič igral Dejan Žigon. Ostali so večinoma zdravi. Upam, da bomo nadaljevali v takem ritmu. Nadejam se, da nam bo tudi vreme šlo na roko,'' je še povedal Srebrnič, ki bo moštvo v začetku februarja za nekaj dni popeljal v Poreč v Istro.