Mlada goriška ekipa klonila v Domžalah

Go-Triglav_18.5.2013-nasl.2.jpg

Nova Gorica, 23.05.2013

V nedeljo v Športnem parku še zadnja tekma sezone

Goriški nogometaši so v precej spremenjeni in mladi zasedbi v Domžalah izgubili z 0:3. V nedeljo ob 17.30 jih čaka domači zaključek prvenstva.

Tekmo so boljše začeli domači, ki so v 2. minuti zatresli okvir vrat. Za Gorico je na drugi strani poskusil Marko Rojc. Zatem smo spremljali igro na sredini igrišča, nobena ekipa pa si ni priigrala priložnosti vse do zaključka prvega polčasa.

Tedaj je pri Gorici dobro meril Alen Pavič, na drugi strani pa se je s posredovanjem izkazal vratar belo-modrih Janoš Štrukelj.

Do odločilnih trenutkov je prišlo v uvodu drugega dela igre. Domači napadalec Goran Vuk je namreč kar trikrat zapored premagal Štruklja na golu Gorice. Vse tri asistence je mlademu napadalcu podelil Dragan Čadikovski. Pri izidu 2:0 so Domžalčani v 54. minuti tudi zgrešili strel z bele točke.

Proti koncu dvoboja se je pri Gorici poškodoval Nedim Durić, ob že opravljenih menjavah so tako zaključek tekme belo-modri odigrali zgolj z desetimi igralci.

Trener Miran Srebrnič je priložnost ponudil številnim mladim nogometašem – od izkušenejših so nastopili le Uroš Celcer, Amedej Vetrih in Welle Ndiaye.

 

Domžale : Gorica 3:0 (0:0)

Športni park, sodniki: Vinčić (Maribor), Ul (Šentilj) in Friš (Sladki Vrh).

Strelci: 1:0 G. Vuk (48.), 2:0 G. Vuk (49.), 3:0 G. Vuk (59.).

Domžale: Vidmar, Skubic, Kostakis (od 46. Husmani), Čadikovski, G. Vuk, Gorenc Stanković, Halilović, Ihbeisheh (od 46. S. Vuk), Šimunović, Balkovec, Majer (od 81. Tirc).

Gorica: Štrukelj, Kadrija, Rojc, Frelih (od 62. Celcer), Durič, Pavič, Jakovljević, Bremec, Dornik (od 70. Vetrih), Ndiaye, Popovič (od 33. Jogan).

Rumeni kartoni: Pavič, Štrukelj, Rojc, Ndiaye.