Alen Jogan neposredno s priprav: ''Kar vprašamo, to dobimo. Na voljo nam je vse.''

Nova Gorica, 21.06.2013

Vrhunske razmere v Collecchiu sta komentirala tudi igralec Jani Curk in fizioterapevt Tomaž Šavnik

Igralci in strokovno vodstvo ND Gorica v sodobnem trening centru v Collecchiu delajo s polno paro. Za fante je poskrbljeno na vrhunski ravni, kar tudi sami potrjujejo v izjavah.

Iz novogoriške mladinske vrste se je pripravam prve ekipe pridružil Jani Curk: ''Tu imamo vse, kar si vsak nogometaš želi. Odlični pogoji za delo, urejena igrišča, na katerih se super trenira, lepo urejene sobe, fitnes, naporom je prilagojena prehrana. Trenutno nas muči le visoka vročina.''

Nekaj čez 30 stopinj Celzija je trenutno edina ovira, ki jo na pripravah omenja tudi bolj prekaljeni branilec Alen Jogan: ''Zame, lahko pa rečem, da je tako tudi za ostale, je to nekaj novega. Kar vprašaš, dobiš. Na voljo nam je praktično vse.''

Dan se začne na tehtnici in temu je prilagojena tudi prehrana. Jogan se pošali, da si na krožniku sam žal ne more privoščiti karkoli, a da so med fanti tudi taki ''srečneži'', ki jih v Collecchiu dobesedno ''pitajo''.  

Tudi fizioterapevt Tomaž Šavnik pravi, da so pogoji idealni, na voljo so vse potrebne aparature. Tega je Tomaž sicer vajen iz reprezentančnih vrst, a ne skriva veselja, da zdaj lahko tudi z belo-modrimi dela na tak način. Zdravniška služba Parme FC je sicer v centru prisotna dan in noč.

Še nekaj fotografij: 

trening_20.6.2013-1.jpg

 

 

 

 

trening_20.6.2013-2.jpg

 

 

 

 

trening_20.6.2013-3.jpg

 

 

 

trening_20.6.2013-4.jpg

 

 

 

trening_20.6.2013-5.jpg

 

 

 

 

Foto: ND Gorica

ND Gorica - vse praice pridržane!