V Domžale, da se jim oddolžimo

Nova Gorica, 27.09.2013

Brez Alena Jogana in Mirana Srebrniča

V soboto belo-modri potujejo v Domžale. Dvoboj 12. kroga ponuja zanimiv obračun, na katerem bodo Novogoričani storili vse, da se Domžalčanom oddolžijo za domači poraz iz 3. kroga letošnje Prve lige TS. V Novi Gorici je bilo 1:2. Srečanje si bo mogoče ogledati na Planet TV.  

Gorica je po dveh zmagah v sredo klonila proti Krki, medtem ko so rumeno-modri v zadnjih dveh dvobojih zabeležili šest točk. Sprva so s 4:0 premagali Celjane, v sredo pa s 3:0 še Triglav. Forma Domžal se tako počasi vzpenja.

V taboru Gorice ne bodo mogli računati na kaznovanega kapetana Alena Jogana, tudi Matija Širok je vprašljiv. Drugi trener Miran Srebrnič si bo mogel dvoboj ogledati s tribune, saj je na zadnji tekmi delil usodo Jogana. Trener Luigi Apolloni bo tako primoran opraviti določene spremembe v prvi postavi.

Dobro formo skozi celotno sezono drži napadalec Massimo Coda, ki je po zadnjih statističnih kazalcih celo prvi strelec prvenstva. Doslej je dosegel šest zadetkov, ob tem pa vknjižil tudi štiri podaje. V seštevku obeh kategorij je na prvem mestu, prvi zasledovalec je Ljubljančan Nik Omladič s skupno 8 točkami.