Vstopnica prinaša nagrado!

Nova Gorica, 09.11.2013

Pokrovitelj nedeljskega derbija ND Gorica : NK Maribor je A.B.C. AVTOCENTER v Kromberku

Kot je znano, se nam v nedeljo ob 17. uri v Športnem parku obeta veliki prvenstveni derbi Prve lige 2013/14. Ekipi ND Gorica in NK Maribor se na elitni slovenski nogometni sceni borita prav vsako sezono že od uvodnega prvenstva 1991/92.  

Derbi z veliko tekmovalnega naboja pričakujemo tudi v nedeljo. Pokrovitelj tekme je družba A.B.C. AVTOCENTER d.o.o. iz Nove Gorice, ki je v Kromberku odprla nov Volkswagen center.

Pokrovitelj tekme vsakemu obiskovalcu tekme podarja bon za brezplačno premontažo pnevmatik. Na derbiju presenečenja pripravljajo tudi drugi sponzorji. Torej, vabljeni na derbi!

OGLASNO SPOROČILO

Podjetje A.B.C. AVTOCENTER d.o.o. je v začetku letošnjega leta odprlo nov Volkswagen center s sedežem v Kromberku na Industrijski cesti 3A, pri bivši vratarnici Mebla. A.B.C. d.o.o. je edini pooblaščeni prodajalec vozil Volkswagen na Goriškem.

Glavne dejavnosti družbe so: prodaja novih vozil VW, prodaja rabljenih vozil vseh znamk, servisiranje osebnih in gospodarskih vozil VW ter ostalih znamk in kleparsko ličarska popravila za vsa vozila in vse znamke.

Pomembna novost in pridobitev je tudi, da smo na Goriškem bogatejši za nove tehnične preglede za vse znamke do 3,5 t. Poleg registracije vozil pri družbi A.B.C. d.o.o. uredijo tudi zavarovanja, prepis vozila, odjavo vozila, itd.

Vodilo družbe je, da stranke od njih odhajajo nasmejane in se z zadovoljstvom tudi vračajo.
 

ABC_logo.jpg

 

 

Obiščite jih tudi na spletu. (klikni)