Vidales, Boniperti in Amarachi novi igralci ND Gorice

Nova Gorica, 01.02.2014

Spremembe v igralskem kadru

ND Gorica sporoča spremembe v igralskem kadru po koncu zimskega prestopnega roka.

Prihodi

Poleg že predstavljenih igralcev (Marshal Mfon Johnson, Yves Benoit Bationo, Francesco Finocchio, Gonzalo Mastriani, Ivan Cacchioli) bodo za ND Gorico nastopali tudi Jhonny Vidales, Osuji Amarachi in Filippo Boniperti.

Bationo, Finocchio, Mastriani, Cacchioli, Vidales in Boniperti bodo v Novi Gorici nastopali kot posojeni igralci kluba FC Parma.

 

Jhonny Víctor Vidales Lature je napadalec, rojen 22.4.1992, Perujec, nazadnje je nastopal za klub Alianza Lima (Peru). Doslej je zbral en nastop za reprezentanco Peruja.

Filippo Boniperti je zvezni igralec, rojen 27.9.1991, Italijan, nazadnje je nastopal za Crotone (Italija), pred tem za Juventus FC, Ascoli Calcio, Carpi, Empoli FC in FC Parma.

Osuji Amarachi je napadalec, rojen 1996, Nigerijec.  

Amarachi je že nastopil za ND Gorico na sobotni prijateljski tekmi. Boniperti se bo ekipi priključil v ponedeljek, Vidales pa v kratkem.

 

Odhodi

Fabio Lebran, Nicolas Šumsky, Jorman Aguilar, Nabil Taider, Sebastien Ihrig-Farkas, Floriano Vanzo, Bright Addae (vsi so se iz posode vrnili v klub FC Parma), Vasja Simčič (posojen v FC Luka Koper) in Saša Aleksander Živec (vrnil se je iz posode v NK Domžale).