Gorica na pripravljalni tekmi klonila proti Partizanu

Nova Gorica, 08.07.2014

Gol za belo-modre je dosegel Amedej Vetrih

ND Gorica je na pripravljalni tekmi na Ptuju z 1:3 izgubila proti beograjskemu Partizanu. Edini gol za belo-modre je v 86. minuti dosegel Amedej Vetrih.

Po izenačenem začetku je za Gorico z glavo poskusil Mfon Johnson, nakar se je v lepi priložnosti znašel povratnik Sandi Arčon.

Sledila je nevihta, posest žoge pa se je prevesila na stran Beograjčanov. Ti so do prednosti prišli v 36. minuti, ko je Vasjo Simčiča premagal Lazović. Novogoričani so odgovorili s strelom Matije Široka z roba kazenskega prostora tik pred koncem polčasa.

V peti minuti nadaljevanja je sprožil Johnson, deset minut pozneje še Dejan Žigon. Po obetavnem začetku polčasa je nato ritem upadel. Partizan je do dvojne prednosti prišel v 83. minuti prek Ninkovića.

Le nekaj trenutkov zatem je Amedej Vetrih iz 11-metrovke znižal na 2:1, v naslednjem napadu pa je Partizanovec Grbić zadel za končnih 3:1.

Naslednjo in hkrati zadnjo pripravljalno tekmo bodo belo-modri odigrali v soboto, 12. julija proti Olimpiji. Prizorišče tekme pa še ni znano.

ND Gorica : FK Partizan Beograd 1:3 (0:1)

ND Gorica: Simčič, Jogan, Johnson, Širok, Vetrih, Džuzdanović, Majcen, Modolo, Vanin, Arčon, Žigon.

Igrali so še: Štrukelj, Kavčič, Kolenc, Osuji, Codromaz, Enow