Starejši dečki dvigujejo formo

Nova Gorica, 01.09.2014

Varovanci trenerja Darka Krumpa so že drugič zapored visoko slavili z razultatom 4:0.

U15-ZAHOD: ND GORICA: Velesovo - Šenčur 4:0

 Po sredini visoki zmagi na Jesenicah so starejši dečki očitno ujeli pravi ritem in še drugič zapored visoko slavili brez prejetega zadetka. Tokrat je premoč morala priznati ekipa Velesovo - Šenčur. Naše fante je v vodstvo popeljal Miha Sirk, v zadnjih 10 minutah srečanja pa so izid povišali še Stratorski, Simčič Zuljan in Vidmar. Za več informacij o tekmu klikni tukaj.

 

1. SKL: NK Interblock: ND GORICA  2:2

Varovanci trenerja Florijana Debenjaka so nekoliko slabše štartali v tekmo, saj je nasprotnik hitro povedel. Ekipa se je po zaostanku dobro pobrala in najprej izenačila preko Ambroža Klančiča, ki je izkoristil nepazljivost ljubljanskega vratarja. Po izenačenju so bili naši fantje bližje vodstvu, vendar je veselje preprečila vratnica. V drugem polčasu so v vodstvo ponovno prešli igralci iz prestolnice, ki pa niso zdržali do konca, saj je izenačujoči zadetek in točko našim priigral Adrian Rrahmani. Več o tekmi - klikni tukaj.

 

1. SML: NK Interblock: ND GORICA  2:1

Proti vodilni ekipi mladinske lige, ki ima edina 100% izkupiček, so naši mladinci pokazali najmanj enakovredno igro, v drugem polčasu so povsem prevladovali, vendar se kljub temu domov vrnili brez točk. Že drugič v tem prvenstvu jim izvajanje najstrožje kazni ni uspelo, saj je Amarachi pri rezultatu 1:0 za domače zadel le prečko. Sledila je kazen in vodstvo domačih z 2:0. Nato so varovanci trenerja Kavčiča zaigrali kot prerojeni in nasprotnika povsem stisnili na njihovo polovico. Dobro igro so kronali z zadetkom Amarachija, za kaj več kot minimalen poraz pa je zmanjkalo časa in tudi športne sreče. Več o tekmi - klikni tukaj.