Dan Fair Playa nadgradili z dobrimi predstavami

Nova Gorica, 07.09.2014

Kadeti in mladinci so bili tokrat zelo razpoloženi, saj so obojni prikazali kombinatorno in hitro igro, ki je prinesla številne zadetke.

Proti Izoli, ki je bil prvi nasprotnik v pripravljalnem obdobju, so tako kadeti kot mladinci prikazali viden napredek v preteklem 2 mesečnem obdobju.  V Športnem parku so gledalci na dan Fair playa prišli na svoj račun, saj so bili strelci tokrat zelo razpoloženi.

 

KADETI - 1. SKL:

ND GORICA: NK Izola  6:0 (2:0)

Kadeti so tokrat prikazali najboljšo tekmo letos in zasluženo visoko slavili. Določene rošade igralcev so se izkazale za prave, saj so povsem nadigrali tekmece iz obale in visoko slavili.  

DSCN8169.JPG

DSCN8178.JPG

 DSCN8186.JPG

 DSCN8182.JPG

Florijan Debenjak, kadetski trener: "Videlo se je, da nam je točka iz prejšnjega kroga proti Interblocku iz psihološkega vidika precej pomagala. Temu primerna je bila tudi včerajšnja predstava in zaslužena zmaga proti ekipi Izole."

 

MLADINCI - 1.SML:

ND GORICA: NK Izola  11:0 (5:0)

Za ogled golov kliknite tukaj!

DSCN8220.JPG

DSCN8225.JPG

DSCN8338.JPG DSCN8329.JPG

Iztok Kavčič, trener mladincev: "Za razliko od prejšnjih tekem nam je steklo tudi v samem zaključku. Že več krogov igramo dobro, vendar je šepala predvsem realizacija. Tokrat smo bili pravi v vseh pogledih. Čestitke fantom!"