Brez novih točk

Nova Gorica, 24.09.2014

Gorica izgubila v Domžalah

ND Gorica se z gostovanja v Domžalah vrača praznih rok.

Pri belo-modrih se je v začetni postavi znašel tudi Alessio Innocenti, v ekipi pa ni bilo kapetana Alena Jogana.

Že po uvodnih minutah se je poškodoval Dejan Žigon, ki ga je v zvezni vrsti nadomestil Denilton Venturim Junior. Za domače sta sprva poskusila Požeg Vancaš in Morel.

Na sredini prvega dela igre dva strela za Gorico. Najprej je neuspešno meril Alessio Innocenti, sledil mu je branilec Marco Modolo.

Tempo igre je bil višji na začetku tekme, Gorica pa je do večjih priložnosti prišla v končnici. Beležimo dva poskusa Ezekiela Hentyja, enkrat je streljal Innocenti. Ostalo je pri rezultatu brez golov.

V nadaljevanju sprva zamenjava v konici novogoriškega napada. Majcen je mesto prepustil Makinwi. Domžalčani so si zmago zagotovili z zaporednima zadetkoma v 55. in 57. minuti.

Najprej je bil najvišji v skoku Sasha Annef, nato je zadel še Kenan Horič.

Gorica je po dvojnem zaostanku sicer poskusila preobrniti potek tekme. Ofenzivo je okrepil Sandi Arčon, ki je imel v zadnjih minutah dva udarca. Toda še pred tem je Parker po protinapadu zadel za končnih 3:0.

Naslednja tekma Novogoričane čaka v ponedeljek na domačem igrišču proti neposrednemu konkurentu v spodnjem delu lestvice Krki.

 

NK DOMŽALE – ND GORICA 3:0 (0:0)

Strelci: Aneff 55., Horić 58., Parker 80.

NK Domžale: Vidmar, Skubic, Horić, Požeg Vancaš, Šišić (79./Ožbolt), Parker, Aneff (63./Simić), Janža, Morel, Korun, Husmani (39./Jelar).

ND Gorica: Simčič, Enow, Modolo, Vetrih, Širok, Majcen (46./Makinwa), Žigon (12./Venturim), Pasqualani, Henty, Vanin (69./ Arčon), Innocenti.

Sodnik: Andrej Žnidaršič (Kranj)