V mesto vrtnic prihaja novomeška Krka

Nova Gorica, 28.09.2014

Tekma 11. kroga bo v Športnem parku na sporedu v ponedeljek ob 16. uri

Novogoriški nogometaši bodo svojo tekmo 11. kroga Prve lige zaradi svetovnega prvenstva tekmovalnih psov, ki te dni poteka na Goriškem, odigrali v ponedeljek s pričetkom ob 16. uri. V mesto vrtnic prihaja Krka.

Belo-modri so v prvem polčasu zadnjega domžalskega obračuna prikazali zelo spodbudno predstavo. Manjkal je le zadetek, učinkovitost je tako vnovič zatajila. Ekipa Luigija Apollonija si priložnosti pripravi, a jih je stežka realizira.

Tokrat sta zaradi poškodb vprašljiva nastopa kapetana Alena Jogana ter zveznega igralca Dejana Žigona. Glavni domači orožji bosta Luka Majcen in Ezekiel Henty, ki si je na preteklih dvobojih pripravil precej priložnosti, a še ni zadel.

Novomeščani imajo točko več od Gorice, tako da se nam obeta boj za vsako žogo. Prvo letošnjo medsebojno tekmo v Novem mestu je dobila Krka z 2:1.

In še zanimiv podatek, ki vliva optimizem za naprej: to je najslabši uvod v sezono za Gorico po sezoni 2008/2010. Tudi takrat so imeli belo-modri po desetih tekmah le šest točk. A sledilo je zelo svetlo obdobje. Gorica je končala kot tretja.